3 mesačné redukčné programy
Svojich klientov sa snažím edukovať vo výžive a naučiť ich správne kombinovať vhodné potraviny s pozitívnymi účinkami na organizmus.
Zároveň som študentkou PhD - výživa ľudí ako doktorantka kde vedieme výskum v oblasti stravovacích zvyklostí, výživových intervencií na redukciu telesnej hmotnosti, zmenu antropometrie človeka a lipoprotéinových subfrakcií LDL.
Nie som predajca ani distribútor žiadnych výživových doplnkov, náhrad výživy a prípravkov na redukciu telesnej hmotnosti alebo pofiderných testov na potravinové alergie či intolerancie.
Svojich klientov sa snažím edukovať vo výžive a naučiť ich správne kombinovať vhodné potraviny s pozitívnymi účinkami na organizmus.
Zároveň som študentkou PhD - výživa ľudí ako doktorantka kde vedieme výskum v oblasti stravovacích zvyklostí, výživových intervencií na redukciu telesnej hmotnosti, zmenu antropometrie človeka a lipoprotéinových subfrakcií LDL.
Nie som predajca ani distribútor žiadnych výživových doplnkov, náhrad výživy a prípravkov na redukciu telesnej hmotnosti alebo pofiderných testov na potravinové alergie či intolerancie.
V časopise Moje zdravie sme sa venovali dôležitej téme: detskej obezite a ako sa dá vylepšiť stravovanie..
Ďakujem za rozhovor, ktorý bol knižne spracovaný v knihe: Ako prežiť dospievanie
Deti sa už v útlom veku učia od najbližších. Preto by mali rodičia dbať na to, ako sa stravujú a či majú dostatok pohybu.
Ing. Jana Pastrnáková | Špecialista na výživu a dietetiku
Poradňa výživy, dietológie a prevencie nadhmotnosti Topoľčany
Objednaj sa na vstupnú konzultáciu
s dipl. Nutričným špecialistom
+ 421 949 225 203
a meranie na váhe Inbody
Životný štýl, zdroje a kvalita potravín, aktívny i neaktívny pohyb, životné prostredie i sociálne zázemie
zasahuje do kvality našich životov, pričom samotné stravovanie ho môže značne ovplyvniť.
Preto je potrebné venovať väčšiu pozornosť kvalite potravín ktoré konzumujeme.
pretože pôda bohatá na organické živiny je základom produkcie zdravých potravín.
Pôda bohatá na organické živiny je základom produkcie zdravých potravín.