Domáce čokoládové bonbóny

Ak máte radi čokoládové bonboniéry a chuť na sladké, môžete si vlastné vyrobiť doma. Stačí iba nakupiť vhodné suroviny, pripraviť tie správne formičky a pochutnať si na vlastných čokoládkach.

Domáce čokoládky

Na prípravu domácej čokoládovej bonboniéry 
budeme potrebovať:

  • 1 kvalitnú čokoládu so 70% podielom kakaa,
  • hŕsku goji a posekaných orechov,
  • 2 PL mandľového a arašídového masla,
  • 1 PL kokosového tuku.

Postup prípravy: nad parou necháme stopiť čokoládu s troškou kokosového tuku. V druhom hrnci stopíme mandľové a arašidové maslo. Prichystáme si goji a nasekáme orechy, začíname vrstviť pripravené tekuté zmesi a prstami posypeme. Odložíme do mrazničky na hodinu a môžeme podávať k bylinkovému čaju.