Ing. Pastrnáková Jana
Analýza zloženia tela InBody
Analýza zloženia tela InBody
Ing. Pastrnáková Jana

Poradňa výživy a prevencie nadváhy

Vyber si oblasť, ktorú hladáš.
Vyživové konzultácie sú pre dospelých i pre deti.

Konzultácia / Nutričný poradca

Chcem sa poradiť o stravovaní

Poradiť sa

Analýza tela

Bioimpedačnou váhou InBody120

Odmerať sa

Výživa detí

Chcem sa poradiť o stravovaní

Poradiť sa

Deň zdravia vo firme

Zdravý deň pre zamestnancov

Viac info

Komplexné programy chudnutia

mesačné programy s online podporou

Mám záujem

Objednaj sa jednoducho

Zdravý životný štýl, nutrične vyvážené a chutné recepty pre každého, 
osobné poradenstvo a služby v oblasti zdravej výživy a redukcie váhy priamo v Topoľčanoch.


Odošli objednávku

Objednaj sa na vstupnú konzultáciu
s dipl. Nutričným špecialistom


Zavolám Vám

+ 421 949 225 203


Absolvujete konzultáciu 

a meranie na váhe Inbody
(60 minút)

Zdravé recepty pre celú rodinu

Pestré a nutrične vyvážené domáce recepty zdravej výživy pre všetkých,
ktorí majú radi zdravý životný štýl a radi si pochutia na dobrom jedle.

Nachádzajú sa tieto potraviny vo vašom aktuálnom jedálničku?

Majte na pamäti, že najoptimánejšie je konzumovať slovenské odrody plodín, ktoré boli dopestované a dozreté na našom území. Naši predkovania sa prevažne živili rastlinnou stravou a mäso patrilo do ich jedálnička výnimočne. Veľmi dôležité miesto vo výžive majú kyslomliečne výrobky vďaka mliečnym kultúram, ktoré napomáhajú tráveniu.

VITA blog o výžive a zdravom životnom štýle

Antioxidanty v potravinách

Antioxidanty v potravinách

Antioxidant je takzvaný “lapač voľných radikálov", zjednodušene povedané ide o látku, ktorá chráni biologické štruktúry pred poškodením voľnými radikálmi. Z chemického hľadiska ide molekulu, ktorá ma voľné, nespárené elektróny a tie odovzdá radikálu, čím ho neutralizuje a zabráni tak oxidácii biologickej štruktúry.

Pšenová kaša ako skvelý tip na zdravé raňajky

Pšenová kaša ako skvelý tip na zdravé raňajky

Proso siate spoločne s ryžou, kukuricou, pohánkou či láskavcom patria medzi obilniny teplého pásma, ktoré majú vo výžive ľudí významné postavenie. Sú zložkou nielen potravy pre ľudí, ale aj hospodárske zvieratá. V dávnej minulosti patrilo proso medzi potravinu, ktorú konzumovali predovšetkým chudobnejší obyvatelia Európy.

Vplyv alkoholu na zdravie a chudnutie

Vplyv alkoholu na zdravie a chudnutie

Vedeli ste, že priemerný Slovák vypije za rok 16 litrov vína?

Konzumácia alkoholu patrí  podľa WHO medzi najčastejšie rizikové faktory poškodenia zdravia. Dochádza k rozvoju mnohých nežadúcich zdravotných následkov, vrátane alkoholizmu, poškodenia pečene a rôznych druhy rakoviny.

Výživa a stravovanie
 má veľký vplyv na zdravie, vitalitu i dlhovekosť.


Životný štýl, zdroje a kvalita potravín, aktívny i neaktívny pohyb, životné prostredie i sociálne zázemie
zasahuje do kvality našich životov, pričom samotné stravovanie ho môže značne ovplyvniť. 
Preto je potrebné venovať väčšiu pozornosť kvalite potravín ktoré konzumujeme.

Zdravá výživa začína na poli 

pretože pôda bohatá na organické živiny je základom produkcie zdravých potravín.